Veerle Vogelzang

Hi, mijn naam is Veerle!  In 2019 ben ik afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum als Allround DTP’er. Daarna ben ik vol enthousiasme gestart met het creëren en realiseren van grafische projecten voor lokale ondernemers en andere geïnteresseerden.

Logo’s maken of branding creëren. Noem het maar op en er wordt een uniek eindresultaat gecreëerd. Bij al deze ontwerpen staan creativiteit en samenwerking voorop. Hoe meer uitdaging, hoe leuker! 

 

Dus ben je op zoek naar een sprekend logo, een verfrissende huisstijl of een ontwerp gemaakt naar wens? Ik kijk er naar uit om iets voor jou te betekenen! Neem gerust contact op via het contactformulier.

Werkwijze

Om je zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn voor het maken van een logo of een huisstijl is het handig als je alvast je wensen en ideeën op een rijtje zet. Heb je al een duidelijk beeld over hoe jouw logo er uit moet komen te zien?  Hoe wil je bekend staan en welk beeldmerk past daarbij? Je kunt eenvoudig beginnen door een aantal logo's te zoeken die je aanspreken. Wat zie je in deze logo's?  Zijn er overeenkomsten? Zie je iets terug van je eigen doelstellingen of identiteit? 

 

Hieruit beginnen we met het maken van een moodboard. Een moodboard is een visualisatie van een concept, idee, gedachte of gevoel. Deze afbeeldingen haal ik meestal van Pinterest, Google of van de klant zelf. Daarna ga ik aan de slag met het maken van verschillende schetsen.  Vanuit de uitgekozen schetsen zal ik beginnen aan het eindproduct; een huisstijl gids volledig gemaakt naar jouw persoonlijke wensen. In deze huisstijl gids staat een kleurenpalet, een rijtje met verschillende lettertypes (typografie) en het uiteindelijke logo met de toebehorende informatie erbij.  Wat kan je van mij verwachten? Ik maak altijd veel soorten ontwerpen zodat de klant keus heeft uit verschillende soorten stylen. Ook zal ik jou helpen met het maken van keuzes of geef ik tips wanneer dit nodig is. Het belangrijkste is uiteindelijk dat je zelf trots bent op het eindresultaat en dat mensen die jouw huisstijl zien er een positief gevoel bij krijgen!

Contact

veerlevogelzang@hotmail.com

+31 6 34 29 47 71

Let's meet!

Copyright © 2020 Veerle Vogelzang

KvK nummer 76362205