Veerle Vogelzang

Mijn naam is Veerle. Ik ben 20 jaren jong en woon in het altijd gezellige Delft. In 2019 studeerde ik af aan het Grafisch Lyceum als Allround DTP’er.

DesignbyVeer is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Ik vond het heerlijk om creatief bezig te zijn en vrienden en kennissen een handje te helpen. Ik kreeg meer aanvragen, de opdrachten werden groter en, well, look at me now! 

Vol enthousiasme creëer en realiseer ik allerlei grafische projecten. Denk aan logo’s, branding, volledige huisstijlen en illustraties. Hoe groter de uitdaging, hoe toffer ik het vind!

Werkwijze

Jij bent op zoek naar een grafisch vormgever die jouw logo, huisstijl of branding op een eigen manier neerzet. Daar word ik blij van, want ik kan je helpen!

  • Jij neemt contact met me op en vult mijn vragenlijst in. Zo kan ik zien wat jouw wensen zijn.

  • Vervolgens sparren we over jouw ideeën. Ik vind het heel leuk om met je mee te denken en je tips te geven, maar jouw ideeën zijn leidend! Het belangrijkste is dat we jouw missie en identiteit vertalen in visuals.

  • Ik maak een aantal schetsen. Jij kiest welke jij het beste bij jouw bedrijf vindt passen. Keuzestress? No worries! Ik help je.

  • De door jou gekozen schets vormt de basis voor het eindproduct. Klik hier om te zien wat dat eindproduct kan zijn!

Mijn doel? Jou trots en blij maken met een eindresultaat dat perfect bij jou past!

 

Naast zakelijke klussen, maak ik ook persoonlijke illustraties. Super leuk als cadeau, voor jezelf of een dierbare. Deze vind je in mijn webshop.