Portfolio

Hier vind je een paar opdrachten waar ik trots op ben. Neem gerust een kijkje. Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur me een bericht en ik probeer zo snel mogelijk te reageren!

Klik hier voor het contact formulier.

Met een huisstijl geef je vorm aan de door jouw gewenste identiteit van je bedrijf. Zie het als een soort samenvatting van alle kernmerken van jouw bedrijf. De bedrijfsnaam, samen met het logo en een eigen kleur(combinatie) zijn de vaste kenmerken waarmee je je bedrijf presenteert. Ook als je een klein bedrijf hebt, is het belangrijk om voor een sterk onderscheidende huisstijl te kiezen. Met een huisstijl zorg je voor herkenning en creëer je onderscheid ten opzichte van je concurrenten.

Voor meer informatie over mijn werkwijze, kijk hier.

Als professionele ondernemer is een goed visitekaartje van groot belang. Een visitekaartje zegt namelijk veel over de professionaliteit van de eigenaar ervan. Is het kaartje verzorgd en origineel, dan heeft dat zijn weerslag op jou, als ondernemer!

Ik ontwerp als freelance grafisch vormgever visitekaartjes voor zowel beginnende ondernemers als grotere bedrijven. Hieronder volgen een aantal voorbeelden die ik voor mijn eerdere klanten heb ontworpen.

Voor meer informatie over mijn werkwijze, kijk hier.

Copyright © 2020 Veerle Vogelzang

KvK nummer 76362205