Portfolio

Hier vind je een paar opdrachten waar ik trots op ben. Elk ontwerp is uniek en ontworpen in een andere style. Neem gerust een kijkje. 

Een gehele nieuwe huisstijl nodig? Klik hier voor het contact formulier en ik kijk wat ik voor je kan betekenen.

Logo's

Een logo is een herkenbaar item van een organisatie of een merk. Een logo kan een grafisch symbool zijn, maar kan ook tekst zijn die op een bepaalde manier is opgemaakt zodat het herkenbaar is. Een woordmerk of typografisch logo bestaat vooral uit typografische elementen als lijnen en letters. Een beeldmerk bestaat niet uit letters, maar uit abstracte vormen. Een goed logo in de vorm van een beeldmerk is gemakkelijker te herkennen dan een woordmerk als je er vluchtig naar kijkt.

 

Ik ontwerp als freelance grafisch vormgever logo's voor zowel beginnende ondernemers als grotere bedrijven. Hieronder volgen een aantal logo’s die ik voor mijn eerdere klanten heb ontworpen.

Voor meer informatie over mijn werkwijze, kijk hier.

Volledige huisstijl

Met een huisstijl geef je vorm aan de door jouw gewenste identiteit van je bedrijf. Zie het als een soort samenvatting van alle kernmerken van jouw bedrijf. De bedrijfsnaam, samen met het logo en een eigen kleur(combinatie) zijn de vaste kenmerken waarmee je je bedrijf presenteert. Ook als je een klein bedrijf hebt, is het belangrijk om voor een sterk onderscheidende huisstijl te kiezen. Met een huisstijl zorg je voor herkenning en creëer je onderscheid ten opzichte van je concurrenten.

Voor meer informatie over mijn werkwijze, kijk hier.

Visitekaartjes

Als professionele ondernemer is een goed visitekaartje van groot belang. Een visitekaartje zegt namelijk veel over de professionaliteit van de eigenaar ervan. Is het kaartje verzorgd en origineel, dan heeft dat zijn weerslag op jou, als ondernemer!

Ik ontwerp als freelance grafisch vormgever visitekaartjes voor zowel beginnende ondernemers als grotere bedrijven. Hieronder volgen een aantal voorbeelden die ik voor mijn eerdere klanten heb ontworpen.

Voor meer informatie over mijn werkwijze, kijk hier.

Copyright © 2020 Veerle Vogelzang

KvK nummer 76362205