top of page
Designbyveer_zittendipad2.jpg

OVER VEERLE

‘Het is zó belangrijk om jezelf te blijven. En dat is precies wat ik een bedrijf wil geven: een eigen stijl. Authenticiteit.’

Veerle-Vogelzang-illustratie.png
Veerle-Vogelzang-illustratie.png

HEY YOU!

Mijn naam is Veerle. Ik ben 23 jaren jong en woon in het altijd gezellige Delft. In 2019 studeerde ik af aan het Grafisch Lyceum als Allround DTP’er.

DesignbyVeer is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Ik vond het heerlijk om creatief bezig te zijn en vrienden en kennissen een handje te helpen. Ik kreeg meer aanvragen, de opdrachten werden groter en, well, look at me now! 

Vol enthousiasme creëer en realiseer ik allerlei grafische projecten. Denk aan logo’s, branding, volledige huisstijlen en illustraties. Hoe groter de uitdaging, hoe toffer ik het vind!

Made by French Toast Studio.

Designbyveer_overmij.jpg

JOUW AUTHENTICITEIT IS MIJN MISSIE

Het is mijn missie om bedrijven een authentieke en eigen stijl te geven. Ik vind het heel belangrijk om echt mezelf te zijn. Mijn eigen stijl en visie te hebben én houden. Al helemaal op zakelijk gebied.

 

Dit is wat ik elk bedrijf gun. Ik luister daarom heel goed naar jouw wensen, zodat jouw identiteit terugkomt in mijn werk. Ben je zoek naar een grafisch vormgever die jouw logo, huisstijl of branding op een eigen manier neerzet. Dan word ik daar blij van, want ik kan je helpen!

bottom of page